21 Δεκεμβρίου, 2020

Κατ' οίκον διανομή «Δεμάτων Αγάπης» προς τους ενδεής αδελφούς μας.

 


Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου με την βοήθεια του Θεού και του Αγίου μας Αθανασίου, μοιράστηκαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας κατ΄οίκον «Δεμάτα Αγάπης» στους οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας. 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού μας απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες στους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκκλησιάς μας και προσέφεραν τα δέματα.

Ευχαριστούμε, τα καταστήματα της ενορίας μας ( café, Ζαχαροπλαστεία, super markets, mini markets ), της κυρίες της φιλοπτώχου διακονίας που ετοίμασαν τα δέματα, τους εθελοντές μας που έκαναν την διανομή στα σπίτια και σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας, για να ζήσουμε όλοι μαζί Χριστούγεννα. Η Εκκλησία μας πρέπει να είναι και είναι κοντά στους ανθρώπους οι όποιοι έχουν ανάγκη όχι μόνο Πνευματική, αλλά και υλική, ιδικά σε αυτές τις Δύσκολες εποχές τις οποίες ζούμε.  

Ευχαριστούμε όλους και Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο το Νέο Έτος 2021.