10 Δεκεμβρίου, 2015

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου Αγίου Όρους στη Σχολή Γονέων στο ΜεσολόγγιΗ Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι στην εκδήλωση της Σχολής Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30’ στηνΙερά Πόλη Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, (οδός Γ. Χονδρού και Κανατά – πλησίον Ξενοδοχείου Liberty), θα μιλήσει ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Ιωσήφ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου Αγίου Όρους.
Το θέμα που θα αναπτύξει είναι: «Πότε οὖν ταῦτα ἔσται; Μετάνοια και πνευματική εγρήγορσις, ο σκοπός της αληθινής προφητείας στην αληθινή Εκκλησία».

Ο π. Ιωσήφ είναι γνωστός για την σημαντική δραστηριότητά του στον αντιαιρετικό τομέα της Εκκλησίας, αλλά και για τον σταθερό, ορθόδοξο και ομολογιακό χαρακτήρα των ομιλιών του.Mέσα από την θεολογική του παιδεία, τον πλούτο των γνώσεών του και την επικοινωνία του με τους νέους, θα μας μεταφέρει σκέψεις και εμπειρίες από το Περιβόλι της Παναγιάς.