01 Απριλίου, 2014

2οςΠοδοσφαιρικός Αγώνας της ομάδας των κατηχητικών μας σχολείων .

   Στο Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των κατηχητηκών σχολείων Αγίου Αθανασίου Κατούνας και Αγίου Δημητρίου Καινουργίου αντίστοιχα. Για την ιστορία το σκορ έληξε 8-0 υπέρ του Αγίου Αθανασίου ωστόσο λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα διότι ο στόχος ήταν να έρθουν κοντά τα δύο Κατηχητικά αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την χαρά που μπορεί να μεταδώσεις μέσω των παιδιών που αγαπούν το Χριστό αλλά και τον αθλητισμό.

     
    Στο παιχνίδι τώρα μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Σεραφής Β. και Φοραδούλας Κ. οι οποίοι πέτυχαν από 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Στο 7ο λεπτό ο Σεραφής Β. με δυνατό ξερό σουτ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 αυτή τη φορά με τον Φοραδούλα Κ. ο οποίος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε αέρα 2 τερμάτων. Στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 28ο  λεπτό έγινε το 3-0 μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σεραφή Β . Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και  άλλo 1 γκολ για τον Άγιο Αθανάσιο με τον Σεραφή Β. να σημειώνει καρέ τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα 4 γκολ με τον Φραγκογιάννη Γ. και Φοραδούλα Κ. να χρήζονται σκόρερ.

       
   Τέλος ο Άγιος Αθανάσιος ευχαριστεί το Κατηχητικό του Άγιου Δημητρίου για την άριστη φιλοξενία καθώς και τον κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Καινουργίου στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια των δύο ενοριών.      

30-3-14