27 Μαρτίου, 2014

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 1821 στην ενορία μας.Τα παιδιά, μας παρουσίασαν ποιήματα, σκετς, τραγούδια και ύμνους επίκαιρους. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσής  μας ήταν Αιδεσ. Πρωτοπ. π – Κωνσταντίνος Δημητρίου εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, ο οποίος μας παρουσίασε το χρονικό της Εξόδου.
Την εκδήλωσή μας, τίμησε με την παρουσία του ο Πρωτοσύγγελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. π – Επιφάνιος Καραγεώργος, ο οποίος έκλεισε την εκδήλωση μας ευχαριστώντας και συγχαίροντας τα παιδιά και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και κλείνοντας είπε τα εξής ¨ Να αποκτήσουμε την πίστη στο Χριστό την Αγάπη στην Πατρίδα και την ενότητα των αγωνιστών του 1821 και τότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν σήμερα την πατρίδα μας¨.        

Οι εορτές αυτές αναπτερώνουν το θρησκευτικό αλλά και το εθνικό μας συναίσθημα, αλλά και με τον τρόπο αυτό τιμούμε εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία.


Έτη πολλά και ευλογημένα.