11 Νοεμβρίου, 2012

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ομιλία της Σχολής Γονέων της ενορίας μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε στις 17:30 το απόγευμα η δεύτερη ομιλία της Σχολής Γονέων της ενορίας μας στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας, με θέμα: ¨ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΆ¨΄. 

Ο κ. Βασίλειος Σταμάτης παιδοψυχολόγος ειδικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο και με την συμπεριφορά των παιδιών που απορρέει από την σχέση τους με αυτό μας ανέπτυξε την εμπεριστατωμένη του ομιλία.
Μας μίλησε για την καλή αλλά και την κακή χρίση του διαδικτύου και πως επηρεάζεται ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του παιδιού.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τo  internet είναι ευλογία από το Θεό μας όπως και τα άλλα επιτεύγματα της επιστήμης αρκεί να γίνετε σωστή χρήση.
Η κακή χρήση του και ενασχόληση με αυτό αρκετές ώρες την ημέρα βλάπτει την ψυχοσωματική υγεία του ανθρώπου και ιδιαιτέρως των νέων.

Ευχαριστούμε τον κύριο Βασίλειο Σταμάτη για την όντος εμπεριστατωμένη του ομιλία και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.
Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανόσ. Αρχιμ. π. Επιφάνιος Καραγεώργος ο οποίος και έκλεισε την εκδήλωσή μας.

Η προσέλευση των γονέων και των παιδιών ήταν συγκινητική.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό της Εκκλησίας μας και ευχόμαστε να δώσει ο Θεός και 'άλλες τέτοιες ωφέλιμες και διδακτικές ομιλίες.








11-11-012