16 Οκτωβρίου, 2022

Αγιασμός επί τη ενάρξη των Κατηχητικών σχολείων και λοιπών πνευματικών δραστηριοτήτων της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Κατούνας 2022-23.



Σήμερα Κυριακή 16 Οκτ. με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού μας πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών σχολείων και των λοιπών δραστηριοτήτων της ενορίας μας.

   Τον Αγιασμό τέλεσε ο  εφημέριος της ενορίας μας π. Χρυσόστομος Κελεπούρης  ο οποίος μας μίλησε για την παραβολή του σπορέως, ευχήθηκε σε όλους να γίνουμε καλή γη στην οποία θα καρποφορεί ο λόγος του Θεού και θα αποδίδει καρπούς πνευματικούς.              
   Στο τέλος κατά την έξοδο από τον Ναό προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους και ορίστηκε ημέρα και ώρα που θα γίνονται τα κατηχητικά και ο κύκλος μελέτης της Αγ. Γραφής.                         
  
 Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη κατηχητική & πνευματική  χρονιά.


Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων:  

1. Κύκλος Μελέτης Αγίας Γραφής Γυναικών κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 5 μ.μ.

2. Ομιλίες & Πνευματικές Συνάξεις Νέων. Κάθε δεύτερη Κυριακή στις: 8 μ.μ. 

3. ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙΩΝ κάθε Κυριακή στις 10:30 π.μ. 

4. ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ κάθε Σάββατο στις 10:30 π.μ.

5. Ποδοσφαιρική Ομάδα Κατηχητικού Αγοριών. προπονήσεις κάθε Σάββατο στις 3 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Κατούνας. 

6. Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών μετά από τα μαθήματα των Κατηχητικών.

7. Στην Αίθουσα των Κατηχητικών του Ναού μας υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο για μαθητές και φοιτητές. επίσης, υπάρχει δωρεάν wifi και Η/Υ.  

Να σημειωθεί πως Λειτουργεί καθημερινά και ώρες 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.  Αίθουσα Ψυχαγωγίας  εξοπλισμένη με επιτραπέζια παιχνίδια, videogames ps4 & ps5. 
Η Αίθουσα είναι ανοιχτή σε παιδιά της ενορίας μας ως χώρος ψυχαγωγίας, επικοινωνίας μεταξύ μας και έχει γίνει στέκι όλων μας. 

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε!











16-10-22