21 Απριλίου, 2022

Κατ' οίκον διανομή «Δεμάτων Αγάπης» προς τους ενδεής αδελφούς μας από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας για το ΠΑΣΧΑ.

 


Σήμερα Μ. Πέμπτη με τη βοήθεια του Θεού και του Αγίου μας Αθανασίου, μοιράστηκαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας, κατ΄οίκον «Δεμάτα Αγάπης» στους οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας. 


Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού μας, απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες στους ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκκλησιάς μας και προσέφεραν τα δέματα και το κρέας (αρνί).


Ευχαριστούμε, τα καταστήματα της ενορίας μας ( κρεοπωλεια, café, ζαχαροπλαστεία, super markets, mini markets ), τις κυρίες της φιλοπτώχου διακονίας, που ετοίμασαν τα δέματα, τους εθελοντές μας που έκαναν τη διανομή στα σπίτια και σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας, για να ζήσουμε όλοι μαζί ΠΑΣΧΑ. 


Η Εκκλησία μας πρέπει να είναι και είναι κοντά στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη, όχι μόνο Πνευματική, αλλά και υλική, ειδικά σε αυτές τις Δύσκολες εποχές τις οποίες ζούμε.  


Ευχαριστούμε όλους και Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!