17 Νοεμβρίου, 2021

Ολική επισκευή και αποκατάσταση της φθοράς της σκεπής του ιστορικού καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μπόϊκου - Λόγγου Κατούνας.



Ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κατούνας με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας, σε όλους όσους στήριξαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας για την ολική επισκευή και αποκατάσταση της φθοράς, που είχε προκληθεί στη σκεπή του ιστορικού καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μπόικου - Λόγγου.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους κ. Στούπα Θεόδωρο,  κ. Προδρομίτη Σωτήριο, την τοπική  Κοινότητα Κατούνας - Μεδεώνος, τον πρόεδρο του τοπικού Κατούνας κ. Καφρίτσα Θωμά, τον Πρόεδρο της αντιπολιτεύσεως του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Κασόλα Αθανάσιο, κ. Αποστόλη Παπακωνσταντή, κ Βασίλειο Παπακωνσταντή, κ. Σαλοδημήτρη Παναγιώτη, τον κ. Παπαϊωάννου Ευστάθιο, Θεοδώρου Ευάγγελο, Παπακωνσταντή Ιωάννη και πολλούς  συγχωριανούς μας, που με την προσωπική τους εργασία και την οικονομική τους ενίσχυση, συνετέλεσαν στο ανωτέρω σπουδαίο έργο.

Είναι παρήγορη η ανταπόκριση και η προσφορά στο κάλεσμα για βοήθεια, που απηύθυνε η τοπική μας Εκκλησία και αυτό μας δίνει πολύ χαρά και ελπίδα διότι, αποδεικνύει την αγάπη Του Τριαδικού Θεού μας, ο οποίος πάντα στέλνει ανθρώπους προς ενίσχυση του ποιμαντικού έργου!

Ευχόμαστε οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας.

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Αρχιμ. Χρυσόστομος Κελεπούρης