04 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανοιγμα του Κέντρου Νεότητος για τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας του Αγ. Αθανασίου.

Πνευματικό Κέντρο Αγ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ



Μετά από αρκετό καιρό και πολύ δουλειά ειναι ανοιχτο ξανά το πλήρες ανακαινισμένο πνευματικό μας Κέντρο.  Η αίθουσα όπως την ονομάζουμε εμείς οι παλαιοί των Κατηχητικών κάτω από το Ναο του Αγίου Αθανασίου βρίσκετε πλήρως ανακαινισμένη και εφοδιασμένη με παιχνιδια ψυχαγωγίας αλλά και βιβλία μελέτης για τα παιδιά των κατηχητικων Σχολείων μας. Υπάρχουν παιχνιδια για όλους, μικρούς και μεγάλους όπως επιτραπέζια, επαγγελματικό ποδοσφαιρακι, ηλεκτρονικοί  υπολογιστές αλλά και βιντεοπαιχνίδια. Επίσης να αναφέρουμε και την δανειστική βιβλιοθήκη του Ναού μας όπου είναι εφοδιασμένη με ιστορικά, επιστημονικά,  πολιτισμικά, γεωγραφικά, ιατρικά και θρησκευτικά βιβλία επωνύμων εκδόσεων για βοήθεια και ενίσχυση των παιδιών και φοιτητών για εργασίες και μελέτη στα εκπαιδευτήρια τους.

 Η συμμετοχή των παιδιών έχει ήδη αρχίσει με μεγάλο ενδιαφέρον αφού περίμεναν όλο το καλοκαίρι μέχρι το ανοιγμα της αίθουσας για να παίξουν κάτω πάντα από την στέγη της εκκλησίας την ευλογία του Θεού και να ακούσουν λόγια πνευματικά και γεμάτα αγάπη από τους κατηχητες και τους υπεύθυνους Νεότητος. 


Ευχαριστούμε τα παιδιά αλλά και τους γονείς περισσότερο για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνουν προς στην εκκλησία μας . 


Καλή πνευματική περίοδο με ευλογία και χαρά σε όλους.