23 Δεκεμβρίου, 2016

Δραστηριότητες της ποδοσφαιρικής ομάδος του Κατηχητικού μας!

   Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι στο Αθλητικό Συγκρότημα ¨EMILEON¨ πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός  αγώνας μεταξύ των ομάδων του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας μας και της ομάδος του μικρού τμήματος του Παναιτωλικού.                                                            Τα παιδιά έδωσαν μήνυμα ότι ο αληθινός αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, δημιουργεί φιλίες ανάμεσα σε έθνη και λαούς, κάνει τον άνθρωπο να είναι ελεύθερος από σκοπιμότητες και προσωπικά ωφέλη , ψυχαγωγεί τον άνθρωπο όπως πρέπει και δημιουργεί αληθινές σχέσεις αγάπης, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των ανθρώπων.

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους προπονητές της ομάδας του Παναιτωλικού οι οποίοι με πολύ χαρά μας  δέχτηκαν κοντά τους .  Ευχόμαστε πολύ δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας στη διακονία της νεότητος και τους ευχόμαστε ο Θεός να τους ευλογεί και να τους ενισχύει πάντοτε.  

Ευχόμαστε, τα παιδιά μας, οι αυριανοί αθλητές να καταλάβουν το αληθινό ιδανικό του αθλητισμού και να αγωνίζονται στην ζωή να κρατούν τους εαυτούς τους καθαρό από την αμαρτία και το κακό.

Ευλογημένα, Άγια Χριστούγεννα σε όλους!