25 Αυγούστου, 2015

Γιορτή Νεολαίας στην Ενορία μας.



Με μεγάλη επιτυχία και  τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή νεολαίας της ενορίας Αγίου Αθανασίου Κατούνας, το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. π. Επιφάνιος Καραγεώργος, ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. π. Μακάριος Αντωνόπουλος, ιερείς της περιοχής, όπως επίσης ο αναπληρωτής Δήμαρχου και αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Στούπας, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κατούνας κ. Θωμάς Καφρίτσας, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Παλαίρου κ. Δ. Σταχτιάρης, ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Κατούνας κ.α.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας νεότητος της ενορίας σε συνεργασία και συνδρομή του τομέα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε: προβολή (DVD) αφιερωμένο στους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας του 1922, τραγούδια από τις  χορωδίες των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Καινουρίου, παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της ενορίας, παρουσίαση φωτογραφιών από τις δραστηριότητες της ενορίας και έκθεση των έργων των μαθητών του εικαστικού εργαστηρίου της κας Σπυριδούλας Ζερβούλη. Την εκδήλωση έκλεισε  ο Πρωτοσύγκελλος της ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π.Επιφάνιος Καραγεώργος.