29 Μαΐου, 2022

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παιδιών του κατηχητικού σχολείου Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κατούνας και του παιδικού τμήματος Αναγέννησης Στάνου.

Σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο μικρό γήπεδο της Κατούνας  μετά από την Θεία Λειτουργία και κάτω από τη σκέπη του προστάτη και πολιούχου Αγίου Αθανασίου και μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του κατηχητικού Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας και του παιδικού τμήματος της Αναγέννησης Στάνου. Τα παιδιά, που ήταν και οι πρωταγωνιστές του αγώνα, απόλαυσαν το παιχνίδι ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, Σακκά Θανάση, Κολύδα Βασίλη και Νταλάκου Γιάννη, και δέχθηκαν το χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρισκομένων. Στον αγώνα διαιτητής ήταν ο συντοπίτης μας Σπύρος Παπαβασιλείου. Τέλος  παρών στον αγώνα ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κελεπούρης εφημέριος και υπεύθυνος του κατηχητικού της ενορίας Κατούνας  που ενθάρρυνε τα παιδιά για την προσπάθειά τους και στο τέλος με τις νουθεσίες του τα παρότρυνε να ζουν και να δρουν εν Χριστώ. 

Η ωραία αυτή εκδήλωση πέρασε το μήνυμα στα παιδιά και σε όλους ότι σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά η προσπάθεια και η ευγενής άμιλλα!