20 Νοεμβρίου, 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στην Κατούνα


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού του Συλλόγου «Αρχαία Μεδεών», αισθάνεται την ανάγκη να  ευχαριστήσει δημόσια για την υποστήριξη της εν λόγω πρωτοβουλίας, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου καθώς και το Τμήμα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου! Επίσης μεγάλη ήταν η αρωγή του Πανοσιολογιότατου αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριου Τριάντη (εφημέριου Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας), του  Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Μεδεών» και του προέδρου Μαυρομμάτη Κων/νου καθώς επίσης και των μελών του Συλλόγου Γυναικών Κατούνας.
Ευχαριστήρια πολλά απευθύνει στον επί χρόνια εθελοντή αιμοδότη κ. Μαλτέζο Παναγιώτη για την προσφορά του.
Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Κατούνας κ. Κασούρας Κων/νος , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κωνωπίνας κ. Τσαμποδήμος Επαμ/νας, ο Αντιδήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας κ.Τζαβαλάς Δημήτριος, ο Δημοτικός σύμβουλος Σαλοδημήτρης Παναγιώτης και ο Περιφ/κός Συμβουλος  Δυτικής Ελλάδος κ Στούπας Παναγιώτης.

Το διοικητικό συμβούλιο τους ευχαριστεί  για την παρουσία  και την προσφορά τους για άλλη μια φορά, ενώ ενημερώνει τους Δημότες ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες .

Με τιμή
Πολιτιστικός Σύλλογος Κατούνας
<Αρχαία Μεδεών>19-11-12